• frontpage
  • news: Webinar Lastline - Next Generation Sandbox

Webinar Lastline - Next Generation Sandbox

took place: 28.06.2018, 10:30

Lastline je next-generation sandboxingová technologie, která je schopna detekovat nejenom existující malware uvnitř vaší organizace, ale i malware, který se snaží infiltrovat do vaší sítě prostřednictvím e-mailu, škodlivých webových stránek, infikovaných mobilních zařízení a notebook.

added on: 28.06.2018, 10:30

Vážení partneři,

společnost COMGUARD a.s., Vás srdečně zve na exkluzivní technický webinář v českém jazyce.

Kdy: Čtvrtek, 28. června 2018 - 9:00-10:00

Přednášející: Jakub Mazal, COMGUARD

Anotace: 

Lastline je next-generation sandboxingová technologie, která je schopna detekovat nejenom existující malware uvnitř vaší organizace, ale i malware, který se snaží infiltrovat do vaší sítě prostřednictvím e-mailu, škodlivých webových stránek, infikovaných mobilních zařízení a notebooků atp. Dále přiřazuje úrovně závažnosti k jednotlivým hrozbám, díky čemuž se bezpečností administrátoři dokáží jednodušeji zorientovat. Zaručuje tak úsporu času pro váš security tým, který bude schopný reagovat na skutečné hrozby a nebude věnovat svůj drahocenný čas false-positive událostem.
Během webináře Vám bude tato technologie detailně popsána společně s jejím přínosem a rozdílem oproti konkurenci. Součástí bude také živá ukázka přímo z Lastline Enterprise.