Vytvořte neprostupnou bariéru se Skyhigh Secure Web Gateway

Víte, jak se odlišuje Skyhigh Secure Web Gateway (SWG) od ostatních zabezpečovacích řešení?


Toto komplexní řešení je navrženo tak, aby chránilo Vaše uživatele i data před nejnovějšími hrozbami proudícími z webu. Jako jsou podvržené stránky, malware, nezabezpečené cloudové služby a mnoho dalších. Pokud hledáte kompletní bezpečnostní platformu pro Vaši organizaci, SWG je tím pravým řešením.

Webová bezpečnost je přizpůsobena cloudovému prostředí, které v dnešní době stále více využíváme. Součástí řešení je největší databáze cloudových služeb na světě, kde jsou všechny služby přehledně kategorizovány a ohodnoceny dle jejich rizikovosti. Navíc s integrovanou Remote Browser Isolation (RBI), Cloud Access Security Broker (CASB), předními schopnostmi DLP (Data Loss Prevention) a dostupností 99,999 % si Skyhigh Security stanovilo za cíl poskytnout Vaší organizaci to nejlepší zabezpečení webu.

S SWG získáte vícevrstvou bezpečnost, která Vám umožní detekovat a chránit se před zero-day malwarem a dalšími hrozbami z celého světa. A v opačném směru komunikace zajistit, že se Vaše citlivá data nedostanou do nepovolaných rukou. Bezpečnostní opatření neovlivňují rychlost, konektivitu ani celkový uživatelský komfort. Díky tomu můžete využívat všechny výhody cloudu s důvěrou v bezpečnost. Technologie zahrnuje 9 vrstev ochrany a eliminuje o 20 % více hrozeb než běžná zabezpečovací řešení.Jedním z hlavních přínosů je zajištění bezpečného přístupu k internetu odkudkoliv. To znamená, že nezáleží na tom, zda pracujete z kanceláře, domova nebo z jiného místa. Celou dobu se můžete spolehnout na konzistentní a potřebnou úroveň bezpečnosti. Technologie zabezpečí Vaši práci před škodlivými webovými stránkami a rizikovými cloudovými aplikacemi.

Ochrana je zaměřena zejména na pokročilé útoky dneška. Integrována je RBI (izolace rizikových webových stránek), strojové učení, sandboxing a threat intelligence – to vše v reálném čase. To Vám poskytne vysokou ochranu před zero-day malwarem a dalšími sofistikovanými hrozbami.

Se Skyhigh Secure Web Gateway získáte výkonné a komplexní řešení, které poskytuje nejlepší ochranu pro Vaše uživatele i data. Nezáleží na tom, zda čelíte známým nebo neznámým hrozbám, SWG je připraveno čelit nejnovějším výzvám a poskytnout Vám klid a jistotu při práci v digitálním prostředí.



Co můžete očekávat od Skyhigh SWG

  • Ochrana proti zero-day malwarem

    Detekujte zero-day hrozby v reálném čase díky silné kombinaci strojového učení, RBI, sandboxingu a threat intelligence.

  • Filtrování URL a kategorií

    Přiřaďte webové stránce kategorii vysokého, středního, nízkého nebo neověřeného rizika s vestavěnou threat intelligence, která hodnotí pověst webové stránky na základě minulého chování. Můžete také filtrovat nebo blokovat přístup k určitým typům médií nebo ke škodlivému obsahu.

  • Největší databáze cloudových služeb

    Desítky tisíc kategorizovaných služeb, které uživatelé využívají, aniž byste o tom věděli. Vezměte si otěže zpět a řiďte přístup k těmto aplikacím a to včetně umělé inteligence jako je Chat GPT, Google Bard a další.

  • Dešifrování SSL

    Šifrovaný provoz je slepým místem, díky SWG tyto temná zákoutí prosvítíme a dáme Vám zpět plnou visibilitu nad provozem – bez ohledu na způsob připojení nebo umístění uživatele.

  • Jediná platforma

    Přístup ke kompletnímu portfoliu řešení Skyhigh z jediného cloudového rozhraní.


Sledujte webinář na téma Secure Web Gateway zde.


Více informací k problematice na sales[@]comguard.cz.


Přidejte Váš názor

Opište text z obrázku, prosím:

Komentáře k článku - přidejte komentář jako první